SCP-1025

( Szokványos betegségek enciklopédiája)

A szerző kitakarva

     

Besorolási osztály: Keter Safe

 

 Speciális elzárási eljárás:  Tekintve arra, hogy SCP-1025 biológiai fegyverként veszélyt jelent az életre, egy elszigetelt földalatti páncélteremben lett elhelyezve. A termet minimum 10 fegyveres őrnek kell biztosítani, kiket hetente kétszer váltanak és ellenőrzik őket. A páncéltermet termittel kell felszerelni, mely felrobban a kitörés első jelére.

Felülvizsgálat: SCP-1025 áthelyezve egy kóddal védett szekrénybe. További kutatások csakis O5 jóváhagyásával vannak engedélyezve. 


 Leírása: SCP-1025 egy 1500 oldalas keménykötésű könyv. A borító elülső oldala és a gerincén feltüntetett cím: "The encyklopedia of common diseases" (Szokványos betegségek enciklopédiája). A kiadót feltüntetett oldalon mutatja, hogy a könyv 19██-ben nyomtatták a █████ Press által.
Ez az egyetlen példány a könyvből, és a kiadót sosem találták meg. Nincs információ arról sem, hogy egyáltalán létezett.

SCP-1025-ben feltüntetett betegségek tünetei megjelenek olvasóján. A tünetek █ és ██ óra elteltével mutatkozhatnak. (Lásd a kísérleti bejegyzést)

 

 

Függelék: 1025-01: kísérlet

Alany: 1025-01

Kísérlet: Az alany elolvasta a "Common cold" (Megfázás) című fejezetet. Az alanyt pár órán keresztül megfigyelés alatt tartották.

Eredmény: Az alany 2 óra eltettével folyamatos köhögést mutatott. Panaszkodott sajgó fájdalomról, bár ő ezt az érzés a  kényelmetlen alvási körülmények hibájának tulajdonította


Alany: 1025-02

Kísérlet: Az alany elolvasta a "Chicken pox" (Bárányhímlő) című fejezetet. Az alanyt pár órán keresztül megfigyelés alatt tartották.

Eredmény: Az alany testén pár órán belül bárányhimlőre utaló pöttyök kezdtek megjelenni. Bár az alany kórtörténete szerint már 8 évesen átesett a betegségen. Ez utalhat arra, hogy a könyv képes felülírni egy adott személy immunitását a betegséggel szemben.


Alany: 1025-03

Kísérlet: Az alany elolvatsa a "Cancer of the lungs" (Tüdőrák) című fejezetet. Az alanyt pár órán keresztül megfigyelés alatt tartották. A kísérlet fontossága arra összpontosult, hogy a könyv képes-e felgyorsítani a betegséget.

Eredmény: Az alany 4 10 jelentős számú köhögést mutatott █ óra leforgása alatt, mely viszonylag kis mennyiségű időt jelent. Bár az alany tagadta, hogy kényelmetlenül érzi magát, megfigyelések mutatják a légzésének szabálytalanságát. Az alanyt kivégezték, boncolásra küldték. Nem találtak nyilvánvaló daganatra utaló jelet. 

megjegyzés: Nyilvánvalóan, nem vártunk eleget, de mindannyian  tanúi voltunk az alany nehéz zihálásának és köhögésének.

 

Alany: 1025-04

Kísérlet: Az előző kísérletet meg kell ismételni, de az alanyt 7 napig kell megfigyelés alatt tartani.

Eredmény: Nagy számban előforduló köhögés és zihálás jellemzi az alanyt, mely messze túl haladja a normálisnak tekinthetőt. Az alany kivégezték és boncolásra küldték. Nem találtak nyilvánvaló daganatot. 

megjegyzés: Mi van ha a betegség eltűnik a halál után, hogy a fertőzés minél alattomosabbnak tűnjön?

 

Alany: 1025-05

Kísérlet: Ugyanaz, mint az előző.

Eredmény: Ugyanaz mint az előző, de kivétel, hogy az alanyon élveboncolást végeztek. Kihasználva [ELTÁVOLÍTOTT TARTALOM] órát  mielőtt meghalt a sokktól. Nem találtak daganatot. 

megjegyzés: Próbálkoznunk kell még. Képzeld el, hogy ez fertőző. Képzeld el, hogy több is létezne odakint ebből a könnyből.

 [A nem lényeges kísérletek ki lettek véve a rövidség kedvéért. Összegezve: Egy D osztályú alannyal elolvastattak egy fejezetet a könnyből, utána kivizsgálásra, vagy boncolásra küldték, hogy tanulmányozzák a betegség tüneteit. A 15-ös kísérlet után a kutatás egy különálló elszigetelt létesítménybe költözött. A személyzet 3 kutatóból és 2 biztonságiból áll. Csakis szükség esetén szállítanak  egy D osztályú egyént, hogy minimalizálják a terület és az élelem adag szükségletet.]

 

Alany: 1025-27

 Kísérlet: Az alany elolvasta "Appendicitis" ( Vakbélgyulladás) fejezetet. Az alany átesett a betegségen 16 éves korában. 3 napig tartották megfigyelés alatt.

Eredmény: Az alany 52 óra elteltével erős hasi fájdalomra panaszkodott továbbá rossz közérzet jellemezte. Élve boncolást végeztek rajta. Az ebben az esetben érintett terület pár árnyalattal pirosabb lett a kelleténél.

 

Alany: 1025-28 (korábban Kutató ████ ██████)

Kísérlet: Az alany hosszan tartó köhögést mutatott, noha soha nem olvasott bele SCP-1025-be. Egy hétig megfigyelés alá helyezték.

Eredmény: 6 napon keresztül semmi. A 7. napon 0930 órában az alany magassága növekedést mutatott. Meg kell jegyezni, hogy az objektum rendellenes hatásokat mutathat azokon a kutatókon is, kik kapcsolatba kerültek SCP-1025 áldozataival, de a könyvel semmiképp sem érintkeztek. Az élveboncolás egyenlőre vár.

megjegyzés: ███ megszökött! Az az őrült barom megszökött valahogy! Annyira ostobák voltunk!
 Az alany magasságának növekedése, nem más, mint egy klasszikus tünete SCP-016-nak. Nyilván kényelmetlen volt neki be zárva abba a szobába. Ki gondolta volna, hogy mi fog történni? Volt egy rács a mennyezeten, pár méter magasan és pár centi vékonyan. Ő könnyedén átfért rajta. Nyilván most ő ott lehet fenn, karmokat növeszt és fertőzött vért hányik. És ki tudja, még milyen betegség lakozik benne. SCP-008? SCP-742? Oh Istenem! Mi van ha ő vissza jön megfertőzve SCP-217-tel?

Függelék: 1025-02:
 Miután a kapcsolat megszűnt a létesítménnyel, egy helyreállító csapatot küldtek felfedezni a probléma okát. Az egyik ügynök rálelt két kutatóra █████ ████ és ███ ████-ra. Egy lezárt megfigyelő fülkében tartózkodtak Mindketten vegyvédelmi egyenruhát viseltek. Szinte az összes tartalék levegő tartály kifogyott. Az egyik ügynököt  █████ ███-t, a létesítmény légcsatornájában találták, fegyverrel a kezében.Kutató ████ ██████-t a barrakokba bezárva találták, egy kézileg készített lángszóróval mely,  aeroszolos tisztítószerből és egy doboz gyufából állt. Később kiderült, hogy ██████ nem a csatornákon mászott keresztül, hogy kijusson a kísérleti kamrából, hanem használta a jelszót, míg a többi személyzet zaklatottságot mutatott. ███████ █████ ügynököt holtan találták, belülről bezárva az ellátmányt tartalmazó szekrényben. Körülötte üres vizes palackok, és élelem csomagok. Az ajtó zsákokból és szigetelő szalagból légmentes lezárást kapott.

 

  

 Forrás: SCP Wiki

1 megjegyzés: